Ще один львів'янин знявся з виборів президента

3787 1
Дмитро Добродомов зняв свою кандидатуру на користь Анатолія Гриценка.
фото: Народний контроль

фото: Народний контроль

Народний депутат Дмитро Добродомов вирішив відмовитися балотуватися на посаду глави держави. Про це він повідомив сьогодні, 7 березня, у Центральній виборчій комісії, передає «Українська правда».

Дмитро Добродомов знявся з виборів на користь лідера «Громадянської позиції» Анатолія Гриценка. Додамо, що тиждень тому так само вчинив і міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: У понеділок Андрій Садовий має повернутися до обов'язків міського голови Львова

Дмитро Добродомов працював у газеті «Експрес», був генеральним продюсером телеканалу ZIK, генеральним директором медіа-холдингу ZIK, автором і ведучим програми журналістських розслідувань «Народний Контроль». Тричі балотувався до Верховної Ради, з 27 листопада 2014 року – нардеп України VIII скликання, позафракційний. Секретар Комітету ВРУ з питань запобігання і протидії корупції. Лідер Громадського руху «Народний Контроль».

Нагадаємо, що на пост президента претендує ще один львів'янин — Руслан Кошулинський.

 


Читайте також:
9 Березня, 2019 16:48
666 ... от п.Садовий знявся і відразу конкретно виступив -- " У Львові -- чисто .. все сміття -- на Банковій .. Очистимо Україну ! " ... а що заявить -скаже оце ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!