Ще один п`ятисекційний трамвай «Електрон» передали Львову. Фото

2012 0
Загалом до кінця року мають доставили ще один такий трамвай.
фото концерну електрон

фото концерну електрон

Сьогодні уночі, 23 грудня, до Львова доставили ще один п`ятисекційний трамвай «Електрон». Він прибув у депо ЛКП «Львівелетротранс». Про це повідомили у концерні «Електрон».

«Це вже другий новенький вагон з нової партії трамваїв для Львова», – йдеться в повідомленні.

Загалом до кінця року мають доставили ще один такий трамвай. А ще сім трамваїв «Електрон» передасть Львову у червні-липні. Вартість нового п'ятисекційного трамвая становить 1,9 млн доларів (разом із запасними частинами).

Нагадаємо, що перший такий трамвай передали місту на початку грудня цього року. Нові п'ятисекційні трамваї їздитимуть на 8-му маршруті, що сполучає Сихів із центром, бо це найбільш ефективна лінія, вона виділена і тут великий пасажиропотік. Нові трамваї закуплені за кошти Європейського інвестиційного банку. Місто отримало 12 млн євро на закупівлю десяти п'ятисекційних трамваїв.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!