Ще один український банк припиняє свою діяльність

3391 0
Банк «Фінансовий партнер» планує переглянути питання про самоліквідацію.
фото: i.obozrevatel.com

фото: i.obozrevatel.com

Питання про чинення банківської діяльності буде винесено на порядок денний зборів акціонерів банку 7-го червня. Про це повідомляє finclub.net.

В банку «Фінансовий партнер» планують ліквідувати банківську діяльність, а діяльність юридичної особи не припиняти. Про це повідомив банк в системі розкриття інформації Національної комісії по цінних паперах і фондовому ринку.

Читайте також: В Україні можуть ввести загальну декларацію доходів громадян
Наразі статутний капітал банку «Фінансовий партнер» становить 125 млн грн.

Нагадаємо, на підставі рішення Правління Національного банку України від 24 квітня 2017 року «Про віднесення ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ДІАМАНТБАНК» до категорії неплатоспроможних» виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийнято рішення «Про запровадження тимчасової адміністрації в ПАТ «ДІАМАНТБАНК» та делегування повноважень тимчасового адміністратора банку».

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!