Ще один заклад у Львові закрили через порушення карантину

6952 0
Підприємець працював без масок і рукавичок.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Через порушення умов карантину у Львові закриють кіоск із хот-догами на вулиці Грінченка, 2-4. Про це повідомили в ЛМР за результатами роботи моніторингових груп сьогодні, 7 червня.

Зазначається, що підприємець працював без маски і рукавичок, а у закладі не було антисептика.

Загалом обстежили 366 об`єктів, надали 28 попереджень, склали 1 протокол: у Галицькому районі обстежили 52 об’єкти, надали 8 попереджень, у Франківському - 67 обстежень, 4 попередження, у Сихівському районі - 54 обстеження, 4 попередження, 1 протокол та закрито через порушення 1 заклад, у Личаківському районі - 57 обстежень, 1 попередження, у Залізничному районі - 71 обстеження,5 попереджень, у Шевченківському районі - 65 обстежень, 6 попереджень.

Учора за результатами перевірки закрили два заклади.

Читайте також: Антирекорд Львова. Чому у нас так багато хворих на Covid-19

Нагадаємо, карантин у Львові триватиме щонайменше до 12 червня. Натомість раніше дозволили відкрити магазини, салони краси, літні майданчики ресторанів, а також дозволили відвідувати парки та сквери.

На початку червня Львів вийшов на шведський варіант м’якого карантину без жорстких методів, щоби сформувати колективний імунітет від коронавірусу. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!