Ще шістьох людей госпіталізували з підозрою на коронавірус в інфекційну лікарню Львова

6395 0
Загалом на Львівщині із підозрою Covid-19 госпіталізували 22 особи.
Фото: Максим Козицький

Фото: Максим Козицький

У Львівську обласну інфекційну лікарню госпіталізували ще шестеро людей із підозрою на коронавірус. Про це повідомив в. о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Андрій Васько.

Читайте також: Коронавірус та карантин в Україні. Оперативна інформація в один клік

За його словами, усі вони перебували за кордоном у країнах, де зафіксували коронавірус. У пацієнтів є клінічні прояви гострої респіраторної інфекції.

Стан усіх хворих – стабільний, у однієї людини пневмонія. За словами Андрія Васька, тривають обстеження, аналізи на Covid-19 відправлять у Київ.

Реанімаційні палати готові до госпіталізації пацієнтів. Інфекційна лікарня працює в посиленому режимі. Загалом на Львівщині із підозрою Covid-19 госпіталізували 22 людини. Історію однієї з пацієнток читайте на Tvoemisto.tv.

Читайте також: Які ще лікарні на Львівщині зможуть приймати хворих на коронавірус

Нагадаємо в Україні зафіксували вже 14 випадків коронавірусу, двоє жінок померли.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!