Ще 30 полонених українців їдуть додому. Влада провела черговий обмін

1379 0
Серед них – 8 цивільних, разом із однією жінку.
Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

Українська влада провела черговий обмін, повернувши додому 22 українських військових та 8 цивільних. Про це повідомила віцепрем’єр-міністерка Ірина Верещук.

«Обміняно 5 офіцерів та 17 військовослужбовців рядового складу. Також звільнено 8 цивільних, включаючи 1 жінку. Загалом сьогодні додому їдуть 30 наших громадян», – написала вона. 

Читайте також: Відбувся ще один обмін. Україна повернула з полону 26 людей

Зазначимо, що 9 квітня між Україною та росією відбувся третій обмін полоненими. Додому повернулися 26 людей – військових та цивільних.

Крім того, сьогодні стало відомо, що працівники української розвідки домоглися звільнення українських пілотів Івана Пепеляшка та Олексія Чижа, які перебували в полоні російсько-окупаційних військ. Для наших пілотів кілька разів змінювали місце утримання, зрештою їх доправили в СІЗО міста Курська, де вони перебували в камері ще з вісьмома українськими офіцерами


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!