Ще у двох працівників «Шувару» швидкі тести показали коронавірус

3772 0
За три дні у Львові експрес-тестами на коронавірус протестували 707 осіб. В 11-х виявили підозру.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Сьогодні експрес-тести зробили 177 працівникам АТП № 1 та тролейбусного депо, 53 працівникам ринку «Шувар», а також 71 працівнику одного з підприємств. У двох протестованих працівників ринку тест показав позитивний результат.

Читайте також: З'явилися деталі про 12-х хворих на коронавірус у Львівській області

Так, в міському управлінні охорони здоров’я повідомили, що сьогодні протестовано 301 особу. З них: 100 осіб — працівники АТП № 1 (в усіх — результат негативний); 77 осіб — працівники тролейбусного депо (в усіх — результат негативний); 53 особи — працівники ринку «Шувар» (у 2 осіб виявили підозру).

Окрім того, також протестували 71 працівника підприємства, яка зараз не працює. Тут вирішили зробити тестування, оскільки два дні тому в одного працівника виявився позитивним результат ПЛР-діагностики. Відтак, з 71 протестованого в одного виявили підозру на захворювання.

Читайте також: У львівської водійки трамвая коронавірусу не підтвердили

Нагадаємо, вчора у чотирьох працівників ринку «Шувар» виявили підозру на коронавірус. Їхні результати мають перевірити у лабораторії шляхом ПЛР-діагностики.


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!