#Щедрик100chalenge: українські хори запустили різдвяний флешмоб. Відео

2910 0
Цього року легендарний «Щедрик» Миколи Леонтовича святкує 100 років з дня першого виконання. Напередодні свят у соцмережах поширюється новий флешмоб, у якому українські хори виконують на відео свою варіацію відомої колядки. Пропонуємо переглянути, як до ініціативи долучилися львів’яни.
Фото: sobor-svyura.lviv.ua

Фото: sobor-svyura.lviv.ua

За правилами #Щедрик100chalenge колектив не тільки викладає у мережу запис свого виконання «Щедрика», а й кидає виклик іншим хорам, які муситимуть долучитися до флешмобу. Таким чином, у Інтернеті можна знайти чимало учасників «челенджу».

Нещодавно участь взяв і львівський Молодіжний хор Собору святого Юра.

До флешмобу можуть долучатися різні музиканти й гурти, обмежень у стилі чи кількості учасників немає. Наприклад, цікавим є відео сучасних виконавців, які створили бітбокс-кавер на «Щедрик» (біт бокс – створення ритму й мелодій за допомогою артикуляції рота – Авт.).

Нагадаємо, свято наближається до Львова: головну ялинку вже встановили на площі біля Опери, фабрика Святого Миколая розпочала активну діяльність, а львів’яни шукають, як розважити дітей у перше зимове свято.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!