Щеплення в аеропорту та оновлені правила перетину кордону. Головне

1419 0
Усе те, що ви могли пропустити або проспати.
Фото: Lviv.travel

Фото: Lviv.travel

Від сьогодні, 6 серпня, у Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького можна буде зробити щеплення. Наразі вакцинацію проводитимуть особам, які матимуть квитки на літак, тобто людям, які прилітають до Львова та відлітають у інші міста.

Читайте також: Врятуватися від «Дельти», або коли Львівщина досягне колективного імунітету

Перший фасад будівлі страхового товариства «Дністер», на якому найближчим часом мають завершити реставраційні роботи  це фасад з боку Арсеналу. Відкрити його планують за місяць.

Товариство «Пам’ять» роками займається ексгумацією та перепохованням військових. В інтерв'ю Тvoemisto.tv керівник товариства Любомир Горбач розповів, чому зараз це стало неможливим та чому кістки військовослужбовців опиняються на смітниках.

Читайте також: У Львові затвердили межі індустріального парку «Сигнівка»

У Львові на розі вулиць Пимоненка та Пасічної «Мальтійська служба допомоги у Львові» планує збудувати шість житлових секцій з відкритими терасами на дахах.

Від учора, 5 серпня, в Україні діють оновлені правила перетину кордону.

Державіаслужба надала дозвіл українській лоукост-авіакомпанії SkyUp літати зі Львова до Бахрейну.

Гарного дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!