Замість «Української книгарні» на проспекті Шевченка відкриється книгарня «Є»

2238 0
Підприємцям «Української книгарні» стало складно продовжувати свою справу, по них сильно вдарив карантин.
Фото: Google Maps

Фото: Google Maps

У Львові на місці «Української книгарні» на проспекті Шевченка, 8, про закриття якої стало відомо узимку, відкриється книгарня «Є». Магазин переїде сюди з вулиці Галицької, 9. Про це Тvoemisto.tv повідомили у мережі книгарень «Є».

Сьогодні у книжковому магазині на Галицькій готуються до переїзду, пакують книги та речі. Коли саме відкриють магазин на Шевченка, 8, поки що не відомо.

Твоє місто: Карантин добив. У Львові закривають культову «Українську книгарню»

Нагадаємо, взимку у Львові закрилась ще одна культова «Українська книгарня» на проспекті Шевченка,8, поряд із НТШ. Тvoemisto.tv робило репортаж із книгарні, яка уже готувалась до закриття. Підприємцям стало складно продовжувати свою справу, по них сильно вдарив карантин. Також зменшився попит на книги через те, що більшість покупців перейшли у онлайн.

Зазначимо, що мережа книгарень «Є» має майже 40 книгарень у 15 містах України. У Львові працює 5 магазинів цієї мережі.

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!