Що чекає львів’ян на цьогорічному Святі Шоколаду

2844 0
Незабаром у Львівському палаці мистецтв, 6-8 березня, відбудеться VIII Національне Свято Шоколаду. Протягом трьох днів Свята виробники шоколаду із усієї України представлять свою найсмачнішу продукцію. Крім того, кожен гість матиме змогу спробувати оригінальні шоколадні напої, придбати «шоколадні» сувеніри та взяти участь у різноманітних майстер-класах від найкращих шоколатьє.

 «Удруге на Святі Шоколаду ми разом із відомим шоколатьє  Валентином Штефаньо створимо величезний шоколадний стіл, де все буде із шоколаду,  від предметів сервірування і до десертів. Новинками цьогорічного Свята стануть великий шоколадний млин та гігантська шоколадна коробка цукерок», - розповів Андрій Сидор, організатор Національного Свята Шоколаду та директор компанії «ДікАрт».

Організатири обіцяють, що на Святі Шоколаду знайдеться заняття до душі як для матусь та татусів, так і для їхніх маленьких ласунів. Кожен маленький гість сам зможе взяти участь у цікавих та пізнавальних майстер-класах, створити свій улюблений десерт, виготовити іменний шоколадний вагончик чи потяг, а також помандрувати справжньою «Дитячою шоколадною країною».

Також кожен гість свята отримає можливість поспостерігати за роботою львівських скульпторів, які майстерно відтворять із шоколаду відомі пам’ятки архітектури Львова, та самому навчитися створювати смачні шоколадні десерти у найкращих шоколатьє Львова.

Спеціально до Свята «Львівська свічкова мануфактура» виготовить свічки, які за формою, кольором та ароматом нагадуватимуть справжній чорний шоколад. А для найбільш допитливих ще й проводитимуть майстер-класи, на яких покажуть і розкажуть як робити свічки. Свічка – це більше, ніж світло!

Традиційно на Святі  Шоколаду діятиме  пошта «From Lviv with Love». Оригінальні мистецькі листівки з вітаннями зі Львова безумовно стануть несподіваним та приємним сюрпризом для ваших рідних та близьких в будь-якому місці земної кулі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!