Що чекає на львів'ян у Кремнієвій долині: 10 порад для підприємців

3602 0
Tvoemisto.tv публікує поради для молодих підприємців від Анни Дегтеревої, засновника та CEO американсько-українського бізнес-акселератора HappyFarm.

1. Якщо у тебе немає результатів, супер класної проривної ідеї, чудової команди  – тобі немає чого робити у Кремнієвій долині. Щоб працювати у Кремнієвій долині, треба мислити глобально і нестандартно.

2. Якщо ви можете конкурувати – тоді ви будете в топі.

3. Яка б не була ситуація, що б не відбувалось – мисліть нестандартно й по-іншому.

4. Дві проблеми українців – швидкість і якість. Будь-який німець чи канадієць виконає те саме завдання вчасно і без будь-якої додаткової мотивації, на відміну від нас.

5. Усі інновації, ідеї народжуються синхронно у багатьох країнах. Виграє лише той, хто може впровадити це швидко і якісно.

6. Ви маєте вміти представити свою ідею за 30 секунд. Тренуйтесь: розкажіть про свій проект сотні різних людей перед тим, як розповісти про нього потенційному інвесторові.  

7. Без виконаного домашнього завдання (йдеться, про проект) – рухатися кудись немає сенсу.

8. Дуже важливо розуміти ринок: якщо ви хочете виходити на глобальний ринок, поїдьте у ту країну, де плануєте продавати свій товар/послугу, і "відчуйте" цей ринок.

9. Ми, українці, можемо боротися не тільки за свободу, а й за місце на глобальному ринку.

10. Думайте, як будь-яку ситуацію можна перевернути на свою користь, щоб отримати результат, досягнути цілі. Але для цього треба чітко бачити свою ціль.

Читайте також: Бізнес-школа у Львові. 7 років, 7 унікальних проектів

19 лютого у Львівській бізнес-школі УКУ у рамках зустрічей у Лабораторії ідей Анна Дегтерова провела майстер-клас на тему «Силіконова долина: хто на нас чекає та кому ми там потрібні?» 

Переглянути презентацію з майстер-класу


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!