Думки Твого Міста: чи готові львів'яни перейти на електронні звернення до міськради?

1849 0
Цього року Львівська міська рада переходить на електронний документообіг. З часом усі заяви та звернення можна буде подавати в електронному варіанті. Аби зробити це, львів'янам потрібно буде завести власний електронний кабінет, де також буде можливість відслідковувати на якому етапі знаходиться звернення. Tvoemisto.tv запитало львів'ян, чи відчувають вони необхідність писати електронні звернення.

 

Більшість опитаних львів'ян розповідають, що вперше чують про таке впровадження. Однак ставляться до нього позитивно, оскільки це дозволить економити час та пришвидшити комунікацію із чиновниками. Хоча дехто із опитаних остерігається, аби подані у такому вигляді звернення не залишились без відповіді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Е-урядування у Львові: електронні кабінети та послуги онлайн

Домогосподарка Наталя розповідає, що вже одного разу скаржилась на львівський електротранспорт. Вона побачила свою скаргу на сайті, проте не отримала на неї відповіді доки не написала ще одну на папері.

Ірина Скіць


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!