Що дивитися малюкам: 4 українські мультики

6039 0
Серію мультиплікацій “Магічні Кулі” (“Magic Balls”) створила студія “Primus Animation”. Пластилінові розвивальні мультфільми розраховані на дітей від 1 до 4-х років.
dity.te.ua

dity.te.ua

Зокрема, базу навчальних мультиплікаційних фільмів забезпечує Тернопільський благодійний фонд “MagneticOne.org” в рамках проекту “Освіта дитини XXI століття”. На їхньому каналі YouTube вже більш ніж 800 мультфільмів, спрямованих на розвиток та навчання дітей різних вікових категорій.

:

Оригінальність проекту “Magic Balls”  полягає в тому, що в кожній короткій стрічці (1-2 хв) на екрані під веселу музику звичайні пластилінові кульки виліплюються у якийсь предмет чи тваринку.

Автори пластилінових анімацій співпрацюють з психологами, створюючи продукт на засадах сучасних психологічних та педагогічних розробок. Мультиплікації допомагають навчити дитину розпізнавати кольори, тварини, предмети та об’єкти, які вона може сама виліпити з пластиліну.

На канал вже підписалися понад 6 тисяч користувачів.Більше мультфільмів для дітей різного віку тут

 

Джерело: dity.te.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!