Що експортували та імпортували через Львівську митницю у 2015 році?

1526 0
Через Львівську митницю щодня проходить чимало товарів. Найчастіше здійснюється імпорт, - він складає 63% від усіх товарів. Пропонуємо дізнатися, що імпортували та експортували через Львівську митницю у 2015 році.
фото: omlog.com

фото: omlog.com

Експортували та імпортували у зону діяльності митниці переважно з Польщі, Німеччини та Чехії.

Серед основних імпортних товарів були: нафта або нафтопродукти (6,3 % від загалу), проводи ізольовані (4,5 % від загалу), прокат плоский з вуглецевої сталі (3,6 % від загалу).

Для експорту перевозили ізольовані проводи(24,6 % від загалу), меблі для сидіння(7,0 % від загалу) та соки з плодів (6,5 % від загалу).

Загалом упродовж січня – грудня 2015 року суб`єктами господарської діяльності здійснено оформлення переміщених товарів через митний кордон України у зоні діяльності Львівської митниці ДФС на суму понад 64,0 млрд. грн.

За даними прес-служби ГУ ДФС у Львівській області

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!