Пам'ятка для мобілізованих. Що взяти з собою? Доповнено

6694 3
Мобілізація продовжується. Потенційним новобранцям нагадують про «тривожну валізку». Tvoemisto.tv перераховує для львів’ян, що повинно бути у ній.

Новобранці мають самостійно подбати про речі, які візьмуть з собою.

Перерахуємо кілька основних пунктів, які треба мати обов’язково:

1)  власна аптечка (бійцям видаватимуть лише необхідний мінімум на випадок поранення);

2)  запас спідньої білизни й термобілизна;

3)  ще один комплект форми;

4)  взуття (треба пам’ятати, що носити доведеться не тільки свою вагу, а ще й додаткову ношу);

5)  засоби особистої гігієни;

6)  армійський рюкзак;

7)  дощовик.

Читати також: Під Львовом стартували навчання новобранців. Фото

«Виходьте з розрахунку, що, крім форми та зброї, ви маєте забезпечувати себе самі. Список, який ми склали, буде розміщений на сайті Главкому та на сайті Товариства сприяння оборони України», - зазначив екс-командир батальйону «Айдар» Євген Дикий на прес-конференції у Києві.

Кожен новобранець має право протягом мінімум двох тижнів проходити навчання в навчальному центрі. Мобілізованим треба знати, що, відповідно до законодавства України, студенти, які навчаються на бюджеті, зможуть продовжити навчання після служби. Кожен, хто бере участь в АТО, має право отримати статус учасника бойових дій, – повідомляє Громадське радіо, посилаючись на слова Євгена Дикого.


Читайте також:
28 Січня, 2015 11:17
911 Старый детский стишок:"Бегут бараны, бьют барабаны. Шкуру для этих барабанов дают сами бараны." Вполне соответствует сложившейся ситуации.
28 Січня, 2015 11:12
911 По состоянию на 1991 годбыло много кадрированных воинских частей, где на складах хранились полные каомплекты обеспечения мобилизованных всем необходимым. В том числе белье летнее и зимнее, обувь, шинели, вещмешки, плащпалатки и т.д.. В масштабах Украины это сотни тысяч комплектов. Где это все? Если оно разворовано - ответственных посадить, а имущество приобрести за их счет.
28 Січня, 2015 11:04
1111 Ви хоч читаєте що написали?-*держава забезпечуватиме їх лише формою та зброєю*!Держава зобов*язана виконувати пункт 2,пункт 3,пункт 4,пункт 6 та плюс саперна лопатка, плюс противогаз,плюс бронежилет та каска!І не потрібно перекладати із хворої голови на здорову!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!