Що нам робити з Росією. У Львові проведуть дискусію на тему російської злочинності

1709 0
Медіа-хаб «Твоє місто» на своїх ресурсах вестиме онлайн-трансляцію заходу.
Фото: golos.com.ua

Фото: golos.com.ua

У Львові 9 квітня, у студії медіа-хабу Тvoemisto.tv, проведуть дискусію за участі провідних інтелектуалів на тему «Що нам робити з Росією?»

Дискусія у студії Тvoemisto.tv відбудеться о 12.00 год. Спікерами будуть історик, професор Українського католицького університету Ярослав Грицак та завідувач кафедри соціології, професора кримінології та старшого наукового співробітника коледжу Наффілд в Оксфорді Федеріко Варезе, основним напрямком досліджень якого є вивчення організованої злочинності.

Модератором зустрічі буде керівниця Служби забезпечення діяльності Кримської платформи Марія Томак.

Читайте також: Війна, конфлікт, агресія. Як правильно називати боротьбу українців та дії росіян

Серед питань, які обговорюватимуть під час дискусії, будуть:

  • Що ми знаємо про минуле і сьогоднішнє Росії?
  • Чим особлива кримінальна держава?
  • Як ці знання правильно застосувати у подальшій боротьбі за цінності здорового світу?

Зустріч організовують, щоб допомогти журналістам у світі і тим, хто зараз працює в Україні, глибше зрозуміти Україну, пояснити Україну краще, а також пояснити росію та україно-російські відносини у контексті цієї війни.

Обговорення вестиметься англійською. Tvoemisto.tv транслюватиме дискусію на Фейсбук-сторінці Тvoemisto.tv та на Ютуб-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!