Що найчастіше відвідують туристи у Львові. Топ-5 найпопулярніших місць

3516 0
За рік туристи купили 600 карток Lviv City Card.
візуалізація центру розвитку туризму

візуалізація центру розвитку туризму

Торік у вересні у Львові запустили Lviv City Card – картку туриста, яка надає абонементи на низку музеїв, закладів та громадський транспорт у Львові.

За рік туристи купили 600 карток, із них 20% – онлайн. Найчастіше купували картки на 48 та 72 години. Популярністю серед туристів користувалися екскурсії на Чудо-бусі, Таємна аптека D. S., Личаківський цвинтар, Шевченківський Гай та вежа Ратуші.

Читайте також: Де можна отримати знижку із Lviv City Card. Перелік закладів

Із жовтня на трамваї №1 запустили рекламу Lviv City Card, оскільки цей маршрут поєднує одразу декілька популярних серед туристів місць, аби ще більше зацікавити туристів. 

Додамо, що Lviv City Card дає змогу безкоштовно відвідати понад 20 музеїв/галерей та отримати знижки в кав’ярнях та ресторанах міста. Термін дії картки на 24 (250 грн), 48 (350 грн) та 72 години (450 грн). Придбати картку можна в Центрі туристичної інформації на площі Ринок, 1 або на сайті

.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!