Що подивитись в кінотеатрах Львова ввечері 31 грудня. Розклад

2298 0
Провести останній вечір року в кіно можна з друзями або всією сім'єю.
Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

Якщо ви вже впорались з усіма новорічними приготуваннями і маєте вільний вечір, пропонуємо сходити в кіно – з друзями, коханими або всією сім'єю – залежить від обраної стрічки.

Отже, сьогодні, 31 грудня, ввечері можна подивитись кілька фільмів.

У Кінопалаці на Театральній, 22 о 18:30 покажуть стрічку «Ван Гог. На порозі вічності», а о 19:10 – українську стрічку «Я, ти, він, вона». О 19:00 її показ стартує в Кінопалаці Довженка на Сихові. О 21:00 в Кінопалаці Довженка також покажуть «Бамблбі» – для тих, хто любить «Трансформери».

Cьогодні також можна встигнути подивитись ще один український фільм – «Секс і нічого особистого». Показ – о 19:00 в Кінопалаці на Театральній. Цю ж стрічку можна переглянути в «Мультиплексі», що у ТРЦ Victoria Gardens. Початок – о 18:00. О цій же годині тут стартує показ фільму «Я, ти, він, вона».

Детальніше про стрічки можна дізнатись на сайтах кінотеатрів мережі «Мультиплекс» та Кінопалац.

Нагадаємо, у новорічну річ у Львові курсуватимуть трамваї за трьома маршрутами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!