Що пообіцяв Володимир Зеленський після оголошення результатів екзит-полу

7698 1
Про те, кого він призначить на державні посади, майбутній президент так і не відповів.
фото: з відкритих джерел

фото: з відкритих джерел

Після оголошення результатів національного екзит-полу Володимир Зеленський, який отримав 73% підтримки, зібрав прес-конференцію. Він відмовився відповідати на запитання про кадрові призначення, а пообіцяв окрему прес-конференцію з цього приводу.

Проте на запитання щодо Юрія Луценка Володимир Зеленський відповів, що це – стара команда, а «ми будемо призначати нових людей, і це стосується не тільки пана Луценка». Щодо посад у Генштабі ЗСУ, то він зазначив, що «у нас є серйозні хлопці, які мають авторитет в армії», але називати їхні прізвища також відмовився, пославшись на те, що це генерали ЗСУ.

Читайте також: Володимир Зеленський перемагає з відривом у майже 50%: остаточні дані національного екзит-полу

Щодо стосунків з Росією, то, за словами Володимира Зеленського, все відбуватиметься в Нормандському форматі.

«Ми перезавантажимо Мінський процес, думаю, будуть нові кадрові призначення. Ми будемо іти до кінця, бо найголовніше для нас – це повернути наших хлопців додому живими. Також наша задача №1 – повернути додому військовополонених, наших моряків. Я зроблю все, але я не можу вам обіцяти», – каже він.

Також майбутній президент анонсував потужну «інформаційну війну» щодо питання окупованих територій.

«У нас є план дій, ми зберемо всіх журналістів і блогерів та будемо просити вас про допомогу», – каже Володимир Зеленський.

Щодо закону «Про українську мову», то за його словами, там «певно є якісь питання», але він повинен захищати українську мову.

Читайте також: Петро Порошенко визнав поразку і пообіцяв залишитись в політиці

«Пан Порошенко запропонував мені свою допомогу. Якщо вона мені знадобиться, то я йому подзвоню», – відповів він на запитання про майбутні стосунки з Петром Порошенком.

Наразі ж, каже він, «попробуємо зробити щось з новими обличчями».

 


Читайте також:
22 Квітня, 2019 08:49
666 ... розслабтесь , людоньки ... і отримуйте задоволення ... все йде за сценарієм , що склали для України в піндостані ..." війна" з Росією (на українському Донбасі) -- продовжиться ... Донбас -- стоятиме в руїнах , бо ,як сказано. -- грошей не хвата ... ціни -- не зупинятимуться на досягнутому ... і т.д. і т.п. ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!