Що потрібно сьогодні для нашої перемоги. Перелік волонтерських збірок

1370 0
Тvoemisto.tv підготувало підбірку ініціатив від організацій, фондів чи просто небайдужих львів’ян, які збирають необхідне для потреб військових.
ФОТО: ПЛАСТ ЛЬВІВ

ФОТО: ПЛАСТ ЛЬВІВ

У Львові працює чимало волонтерів, волонтерських організацій та благодійних фондів, які через повномасштабне вторгнення росії на територію України, бойові дії, поранення військових та цивільних почали збирати найнеобхідніше. Тvoemisto.tv пропонує перелік ініціатив, до яких кожен може долучитися.

Збір коштів на позашляховик


14 серпня о 11.00 відбудеться недільна Літургія у храмі Святого Лазаря. Опісля відбудеться «благодійна кава по Літургії» та концерт, під час якого збиратимуть кошти на бус або позашляховик для 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ.

Крім того, чоловічий ансамбль капели візьме участь у заходах на підтримку ЗСУ на території ТРЦ «Victoria Gardens», який проводить ГО «Вектор надії». Початок о 14.15.

Маскувальні сітки


У Національному університеті «Львівська політехніка» волонтери плетуть маскувальні сітки. Зараз їм не вистачає коштів для ниток. Допомогти фінансово можна за посиланням.

Збір коштів на машину для Національної гвардії


Ірина Вовк у Львові збирає кошти на машину для Національної гвардії України на Харківський напрямок. На своїй сторінці у Фейсбуку директор Парку культури ім. Богдана Хмельницького Олександр Молодий написав, що Ірина Вовк також придбала необхідну річ для їхньої бригади, і просить долучитись до збору коштів. 

«Накидайте, будь ласка, на картку Ірини Вовк трішки грошей. Вона не заплановано придбала для нашого батальйону дуже потрібну річ. Ціна питання 30000 гр. Свою частку я вже переказав», — йдеться в повідомленні. 

Для тих, хто хоче долучитися, кошти можна надсилати сюди: 4731 2191 1881 8339.

Збір на армію Дронів


На аукціон виставили футболу з підписом гравця національної збірної України Романа Зозулі. Кожен охочий може долучитися до аукціону і виграти лот. 

«Збір на армію дронів перевалив за 4 млн гривень. Тобто до цілі залишається трохи менше 1 млн! Саме час додати до аукціону ще один лот — футболку з підписом гравця національної збірної України Романа Зозулі», написала Севгіль Мусаєва.

Відправити кошти і стати учасником аукціону можна тут.

Збір коштів на тепловізори


Дружина захисника Оксана збирає кошти на тепловізор для 103-ої окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Необхідна сума — 57 тисяч грн.

Реквізити: 4149 4991 3754 1908 — Серкес Оксана (ПриватБанк), 5375 4112 0200 8525 Курташ Ольга (монобанк) або посилання на банку.

Підготувала Антоніна Костик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!