Що потрібно сьогодні для нашої перемоги. Перелік волонтерських збірок

1544 0
Тvoemisto.tv підготувало підбірку ініціатив від організацій, фондів чи просто небайдужих львів’ян, які збирають необхідне для потреб військових.
Фото: Олександр Хоменко

Фото: Олександр Хоменко

У Львові працює чимало волонтерів, волонтерських організацій та благодійних фондів, які через повномасштабне вторгнення росії на територію України, бойові дії, поранення військових та цивільних почали збирати найнеобхідніше. Тvoemisto.tv пропонує перелік ініціатив, до яких кожен може долучитися.

На окопні свічки

Для виготовлення окопних свічок терміново потрібні бляшанки від кукурудзи, горошку, тунця або інших консерв. Як йдеться у дописі Любов Іщак, підійдуть також зламані, зігнуті свічки будь якого кольору та форми.

Для тих, хто має бляшанки чи старі свічки можна написати Любові Іщак у приват, зателефонувати – 096 382 60 22 або ж переслати на 21 відділення нової пошти у Львові (на ім’я Іщак Любов Іванівна).

На два дрони

Лише вчора завдяки вечірнім кавам український стендап-комік та волонтер Тарас Стадницький закрив запит №9 – автомобіль, як відразу розпочав збір на два дрони Mavic. Вони зараз дуже потрібні нашим воїнам. Навіть 30 чи 50 гривень вартують дуже багато!

Долучитися можна так:

Monobank: 5375 4114 1043 0305 (Віктор М.)

ПриватБанк: 4731 2191 1532 9181

На ремонт авто

Військовим із 24-ої окремої механізованої бригади імені Короля Данила потрібно допомогти фінансово на ремонт двох авто, пише Соломія Максимович. Сума – 36 тисяч гривень. Кошти можна скидати сюди:

4441114424063780 Крисюк Назар

На теплі речі зі собачої шерсті

У Львові збирають шерсть домашніх улюбленців, щоб допомогти ЗСУ. Зокрема, Ольга Міненко в'яже з шерсті домашніх тваринок вироби для наших воїнів, які зігрівають та лікують захисників.

«Шерсть повинна бути обов'язково вичесана, а не стрижена. Це означає, що якраз шерсть хаскі та інших тваринок як собачок так і котиків які мають м'яке підшерстя підійде. Матеріал потрібно вимити в тазику з шампунем, тоді вона буде краще вимиватися, або ж спочатку помити улюбленця і шерсть буде чиста. Потім віджати після промивання, розкласти тонким шаром, аби просохло. Висушену шерсть спресувати в пакет, щоб зайняла мінімум місця і коштувала дешевше при пересилці», – пише Ольга Міненко.

Прохання від авторки запиту та майстрині – сплатити відразу доставку, щоб виробники могли ще більше допомогти військовим.

Чисту та суху шерсть всі бажаючі можуть надіслати за адресою:

м. Львів, НП №30 або зателефонувати 067 962 36 28 (Міненко Ольга).

Підготувала Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!