Що потрібно сьогодні для нашої перемоги. Перелік волонтерських збірок

1140 0
Тvoemisto.tv підготувало підбірку ініціатив від організацій, фондів чи просто небайдужих львів’ян, які збирають необхідне для потреб військових.
Фото: depositphotos.com

Фото: depositphotos.com

У Львові працює чимало волонтерів, волонтерських організацій та благодійних фондів, які через повномасштабне вторгнення росії на територію України, бойові дії, поранення військових та цивільних почали збирати найнеобхідніше. Тvoemisto.tv пропонує перелік ініціатив, до яких кожен може долучитися.

Кава-зустріч на дрон

Піти на каву-зустріч з подружжям Яценків, щоб зібрати кошти та придбати дрон, пропонує Тетяна Дяк. Аукціон емоцій створили, щоб зібрати кошти на дрон DJI Matrice 300 RTK для Сил Спеціальних Операцій. Одним із підрозділів керує Ігор Солонинко – доброволець, ветеран АТО. Уранці 24 лютого він знову зголосився стати на захист Батьківщини, попри те, що вдома троє неповнолітніх дітей.

Кава зустріч-відбудеться з Андрієм Яценком, який є заступником декана факультету журналістики ЛНУ ім. Івана Франка, викладачем цікавих курсів, з-поміж яких «Креативний текст», «Мистецтво сторітелінгу», та Галиноюа Яценко, яка є доценткою факультету журналістики ЛНУ ім. Івана Франка, лауреаткою міжнародних та всеукраїнських літературних конкурсів.

«Увага, студентам, абітурієнтам та людям, які хочуть навчитися писати креативно і заробляти на цьому – приготуватися. Цей лот для вас. У межах аукціону емоцій виставляємо на продаж Лот №2 «На каву з Яценками». За запашною львівською кавою з тістечком ви дізнаєтеся про особливості написання мотиваційних листів для цьогорічного вступу на будь-яку спеціальність, про навчання на факультеті журналістики, про те, як писати тексти-переможці на 1500 євро. Як бути креативним у всьому та жити наповну», – йдеться у повідомленні.

Стартова ціна лоту 500 грн. Кожен крок – 100 грн. Суму, яку готові викласти за зустріч, можна публікувати тут. Той, хто запропонує найбільше – піде на каву після того, як надішле запропоновану в коментарях суму на картку.

Концерт на підтримку ЗСУ

Церква Преображення Господнього у Скнилові у п‘ятницю, 19 серпня, святкує своє храмове свято. О 12.00 розпочнеться Літургія. Відразу після молитви, якщо ніякої російської нечисті не буде в небі, пройде святкування, де збиратимуть для наших славних ЗСУ.

Картина для придбання авто

Вишиту картину карти України по областях пропонує Олена Аграфка. Авторка вишивала її у вільні хвилинки, з любов`ю та вірою у перемогу України.

Щоб її придбати, можна взяти участь у лотереї та долучитися до збору коштів на авто для військових 24-ої окремої механізованої бригади. Хлопцям потрібна мобільність і вони просять про допомогу. Родичі та друзі вже частину коштів зібрали та купили авто в борг, пофарбували та вже готують її до відправки на передову. Залишилось зібрати 1000 доларів.

Розмір картини по зовнішній стороні рамки – 27,5х23,5 см, розмір по внутрішній стороні паспарту – 18х14,5 см. Тканина – рушникове полотно, нитки – DMC, техніка виконання стібка – півхрестик, а обрамлення – дерев'яна рама, паспарту, антиблікове скло. Обрамлення виконано в багетній майстерні – рамарня Арт-Деко.

Вартість одного лотерейного квитка 50 гривень. Скрін оплати варто надсилати у приватні повідомлення. За кожні 50 грн бажаючий отримає номер квитка. Більше квитків – більше шансів для виграшу. Завершення лотереї – 23 серпня о 21:00 год. Вже 24 серпня, на День Незалежності України, генератор випадкових чисел Рандом обере переможця.

Кошти можна переказати сюди:

Приватбанк: 5457 0822 2577 0648;

Райффайзен Банк Аваль; 4149 5100 6852 7367 (на ім’я Олени Яськів).

Підготувала Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!