Збір коштів на реабілітацію захисників та портативні рації. Що потрібно сьогодні для нашої перемоги

1532 0
Tvoemisto.tv підготувало підбірку ініціатив від організацій, фондів чи просто небайдужих, які збирають необхідне для потреб військових.
ФОТО: ОЛЕКСАНДР ХОМЕНКО

ФОТО: ОЛЕКСАНДР ХОМЕНКО

Збір коштів на реабілітацію захисників 

Український гурт Kalush Orchestra оголосив збір коштів до Дня Незалежності України. Гроші спрямують на реабілітацію захисників Маріуполя та Азовсталі. Мета збору – 24 мільйони гривень.

«Ми подумали, що це вдала магія чисел: 24 серпня, 24 години, 24 гривні. Таку суму може собі дозволити будь-який українець, як всередині країни, так і за її межами. Ну а обмежений час ми запроваджуємо задля того, аби підігріти людей встигнути зробити свій вклад у цю велику справу», – розповів про акцію фронтмен гурту Олег Псюк.

Задонатити можна на Монобанк за цим посиланням або на картку: 5375 4112 0165 1879.

Дрон для артилерійської бригади

Благодійний фонд «Куровських» відкрив збір на дрон для 45-ї окремої артилерійської бригади. Ціна приладу – 945 тисяч гривень. 

«Дрон! Але не просто дрон, а ціла цивільна платформа, яка дозволяє коригувати далекобійну артилерію за рахунок високого підйому та сильних оптичних можливостей камери. Цей дрон дає дуже хорошу пропорцію», – йдеться в повідомленні. Допомогти фінансово можна за посиланням.

Тепловізор та повербанки

Оксана Лесечко збирає кошти на тепловізор та повербанки. Вартість – 45 тис.грн.

«Будь-яка ваша допомога є дуже важливою підтримкою. Не забуваймо, що наші міста вільні завдяки їх наполегливості та роботі!Не будемо байдужими! Долучайтеся», – йдеться в повідомленні.

Реквізити для допомоги: 5168 7427 3356 4995 Лесечко Оксана Анатоліївна.

Портативні рації Motorola dp4800 

Для бійців львівської 125 бригади ЗСУ збирають кошти на 5 цифрових портативних рацій Motorola dp4800 та зарядні станції для них. Вартість – 200 тисяч гривень. За найбільший донат захисники подарують державний прапор, підписаний у зоні бойових дій. 

Задонатити можна тут або ж на картку 5375 4112 0163 0295.

Авто для ЗСУ

Олексій Сивожелезов збирає кошти на авто для наших захисників. Потрібна сума – 80 тисяч гривень. Вже зібрано 57 тисяч. Допомогти фінансово можна за реквізитами 5375 4112 0065 5103, або ж тут.

Підготувала Антоніна Костик



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!