На правах реклами

Що потрібно знати про хліб?

4595 1
Що ви знаєте про хліб? А що потрібно знати та на що варто звертати увагу при виборі хлібної продукції? «Концерн Хлібпром» (ТМ «Хлібна хата» і «Вінницяхліб») запрошує всіх перевірити свою обізнаність на тему хліба у Інтернеті.

Для цього провідні технологи виробника спільно з управлінням комунікацій розробили короткий «фановий» ролик, адаптований під соцмережі. Тест-анімація включає 8 запитань про те, як обирати хліб, як правильно його зберігати, зі скількох років давати його дітям, тощо. 1-хвилинний ролик дозволяє досить швидко перевірити базовий рівень знань на тему хліба.

«Вибір саме розважального формату при розповсюдженні інформації про хліб – не випадковий, – розповідає керівник управління комунікацій ПАТ «Концерн Хлібпром» Юлія Лєбєдєва. – Ми щороку проводимо опитування споживачів і з’ясували, що хоча переважно люди вболівають за здорове харчування, проте не дуже розуміються на тому, як його забезпечити. При цьому нас здивував значний відсоток молоді, який керується міфами і стереотипами, що стосується теми хліба».

Як розповідають у компанії, через засилля неперевіреної інформації, останнім часом експертам хлібного ринку доводиться приділяти багато уваги саме роз’ясненням, які факти щодо хліба мають місце, а які не знаходять підтвердження ніде у світі. І таких запитів більшає, зокрема, через звернення на гарячу лінію підприємства. Тож слідом за  виходом ролика виробник разом з галузевими асоціаціями продовжить пізнавальну кампанію «Ми хочемо, щоб ви більше знали про хліб».


Читайте також:
29 Грудня, 2015 15:16
Ольга Компанія Хлібпром намагається переконати, що вживати хліб корисно!!! Браво! Чого тільки не зробиш коли продажі стабільно падають!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!