Що пропонує оновлений портал Львівської міської ради

1984 0
На оновленому сайті інформація розміщена у чотирьох блоках: Міська рада, Засідання, Депутати та Публічна інформація. Зайшовши на портал, відвідувач зможе дізнатись про склад Львівської міської ради, постійних комісій, депутатських фракцій та груп, ознайомитись із біографією та громадською роботою кожного із міських обранців.

Нещодавно з’явилась оновлена версія інформаційного порталу депутатів Львівської міської ради - lvivrada.gov.ua, повідомили у секретаріаті ЛМР. Зі слів заступника начальника управління «Секретаріат ради» Юрія Лукашевського, надважливо було зібрати усю інформацію, що стосується діяльності міської ради та депутатського корпусу, і викласти її для мешканців міста у зручній та доступній формі, пише galinfo. «Переконаний, що оновлений  сайт – це ще один крок на шляху до відкритості та підзвітності влади як способу управління містом», - зазначив посадовець.

Наприклад, у «Карті виборчих округів» мешканці можуть довідатись, хто є депутатом їхнього округу, а також адреси і телефони громадських приймалень та години прийому. Безпосередньо на сторінці депутатів розміщені  біографії міських обранців, список помічників. Також існують певні фільтри, за якими можна довідатись, хто наймолодший депутат, найстарший або скільки жінок в раді?

Окрім того, у розділі «Публічна інформація» можна ознайомитись із детальною інформацією про ухвалений бюджет міста, а також перелік об’єктів, видатки на які будуть проводитись за рахунок бюджету розвитку міського бюджету м. Львова. Окремо виписано всі стратегічні документи, які стосуються розвитку міста, зокрема, Комплексна стратегія розвитку міста,  Стратегічний план залучення інвестицій, матеріали Генерального плану.

Крім цього, у розділі розміщені програми, які діють у Львові, наприклад, «Програма розвитку індустрії ділової гостинності», «Комплексна програма підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців м. Львова» та інші.

У рубриці «Засідання» є детальна інформація про пленарні засідання. Зокрема, на сайті можна ознайомитись із порядком денним, текстом проектів ухвал, які включені до порядку денного, протоколами пленарних засідань, зверненнями та дорученнями Львівської міської ради. Через кілька днів після пленарного засідання кожен виборець зможе  довідатись, як проголосували депутати за те чи інше рішення.

І, звичайно, щодня подаються свіжі новини про діяльність депутатів та комісій  Львівської міської ради. А розміщувати свої думки та коментарі щодо актуальних проблем Львова або України міські обранці матимуть змогу у новій рубриці  – «Трибуна депутата».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!