На правах реклами

Що пропонують в новобудовах Львова у листопаді. Нові об’єкти та акції на квартири

7731 1
Пропонуємо огляд новобудов, де саме зараз пропонують акційні ціни або ж оголосили про старт продажів нових квартир.
https://novobudovy.com/

https://novobudovy.com/

Найцікавіші з осінніх пропозицій від забудовників – в огляді  Tvoemisto.tv та одного з найбільших сайтів нерухомості «Енциклопедія новобудов».

До уваги брались початок продажів та бронювань в нових житлових комплексах, нові секції ЖК, що вже будуються та  новобудови, які лише будуються, але вже відомі ціни.

Для зручності інформація згрупована в два блоки: «Актуальні знижки та акційні пропозиції» та  «Старт продажів і нові об’єкти на ринку».  


ЗНИЖКИ ТА АКЦІЙНІ ПРОПОЗИЦІЇ
 Квартири на Зеленій в ЖК Lazur Sky від 13 900 грн/кв.м.


16-поверховий будинок з підземним та гостьовим паркінгом, двома ліфтами в кожному під’їзді будується між двох парків – Снопківський і Погулянка – на вул.Зеленій, 115д. Зважаючи на локацію та вигляд, який відкриватиметься з вікон новобудови, дах теж використовуватимуть. На ньому планують розмістити літній кінотеатр. На першому поверсі для зручності мешканців розмістять вхідну зону з консьєрж-сервісом та простором для візків. У житловому комплексі Lazur Sky будуть підземні та наземні паркінги, а також місця для стоянки велосипедів.

Площі квартир:
1-кімнатні 38,8 - 44,7 м.кв.
2-кімнатні 65,4 - 73,5 м.кв.
3-кімнатні 84,9 - 85,7 м.кв.
Ціни: від 13 900 грн/кв.м.


Детальніше про квартири в LazurSky  

Квартира зі знижкою 70 750 грн та програма розтермінування Avalon UpGrade

 

Пропозиція в рамках «Квартира Тижня» дійсна з 11 до 18 листопада на квартиру в комплексі Avalon Up. Загальна площа квартири 70,75 кв.м. Планування: 2 спальні, 2 санвузли, балкон, передпокій, кімната студія з кухнею. Комплекс Avalon Up, крім житлових будинків передбачає ландшафтне оформлення території, також комерційну і відпочинкову функцію, зручну транспортну інфраструктуру, спроектовані комерційні приміщення бізнес-класу, розвинену соціальну інфраструктуру.

Особливість програми «Квартира Тижня» від Avalon Inc у тому, що обрану квартиру можна придбати на дуже вигідних умовах. Щотижня – новий житловий комплекс. Фіксована ціна, максимальне розтермінування і щотижня нова квартира за спеціальними умовами. Відтак вже наступного понеділка у забудовника буде доступна нова квартира зі знижкою.
 
Також Avalon Inc. запровадив спеціальну пропозицію розтермінування на квартири в ЖК Avalon Up – перший внесок за квартиру становить 10% вартості. Графік розтермінування передбачає мінімальний платіж в квартал – не менше 10% вартості квартири. Має програма і зручний фінансовий бонус – якщо перший внесок становить 70% і більше вартості помешкання, то застосовується правило як для «повної оплати» – ціна квадратного метра фіксується і не ростиме.


детальніше про програму та комплекс AvalonUp
 

Спеціальні ціни на квартири в ЖК на Пасічній та Малоголосківській


В листопаді будівельна компанія МС пропонує квартири за спеціальними цінами в своїх ЖК:
ЖК «Нове Життя» на Малоголосківській – від 14 900 грн/кв.м. Це вже другий будинок компанії в цьому районі і він має своє особливе планування – панорамні кутові вікна, підземний та наземний паркінги і енергоефективні рішення всього комплексу.



ЖК «Медовий Сад» за цінами від 17 000 грн/кв.м. В будинку, який планують здати наступного року, завершуються будівельні роботи. Особливістю «Медовий Сад» є панорамне засклення, планування квартир та локація – поруч парку Погулянка.

більше про об'єкти компанії МС
 

СТАРТ ПРОДАЖІВ ТА НОВІ ОБ’ЄКТИ

OBRIY3 на Малоголосківській та осінні знижки до 10% в HYGGE148 на Пасічній

 
Відкрито продаж в новій секції ЖК OBRIY від компанії LevDevelopment. Основні характеристики комплексу –  малоповерхова забудова, відсутність машин у дворі, велика прибудинкова територія, стильні ландшафтні рішення, дворівневий підземний паркінг. Будівництво першого будинку комплексу завершено, а на початку листопада було відкрито і облаштований громадський простір для занять спортом – як для дітей, так і дорослих. 
Площі квартир: від 38,4 до 96, 7 кв.м.
Ціни: від 14 500 грн/кв.м.


Також актуальні осінні знижки на квартири до 10% на квартири в ЖК HYGGE 148 – комплекс малоповерхової забудови в скандинавському стилі на Пасічній з підземним паркінгом та внутрішньою територією без авто.
Площі: від 42 до 114 кв.м.
Ціни: від 16000 грн


Детальніше про квартири в ЖК HYGGE 148 зі знижкою до 10%

 

Grand Residence на Шота Руставелі,7

 


Компанія ГрандДім розпочала реалізацію нового об’єкту в центральній частині Львова – на вулиці Шота Руставелі, 7.
Grand Residence – простір, що надихає насолоджуватись кожною миттю життя, найдорожчим активом якого є ваш час. Всього в кількох хвилинах прогулянки дитячий садочок, школа, готельно-спортивний комплекс з басейнами, тренажерним залом, тенісними кортами та SPA. А ще зовсім поруч Стрийський парк і Парк культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького, численні кав’ярні та ресторани, магазини та бутіки.
Мінімум шуму, максимум комфорту, і всього лиш 800м від площі Ринок – саме таким має бути елітний житловий комплекс.
У 9-ти поверховому клубному будинку буде всього 36 квартир з підземним паркінгом на 24 паркомісць: особистий простір і затишок – понад усе.
 
Площі квартир: однокімнатні 55 – 84 м.кв.; двокімнатні 98 м.кв.; трикімнатні 117 – 143 м.кв.
Ціна – 37 500 грн/кв.м. (ціна змінна в залежності від площі та поверху).
Розтермінування платежів до 18 місяців.

Здача в експлуатацію: 4 квартал 2020р.


детальніше на сторінці ЖК Grand Residense
 

ЖК S 78 на Сахарова


Розпочато підготовку до будівництва на Сахарова, 78 (Франківський район міста). ЖК передбачає один будинок на два під’їзди висотністю 8 поверхів. Заплановано 37 квартир, комерційні приміщення і підземний паркінг. Передбачено утеплення мінватою та вікна з алюмінієвим профілем, вентильований фасад, експлуатовані тераси.
 
Забудовник (девелопер):: Нова Оселя.
Ціни: від 36250 грн/м2
Планована здача в експлуатацію: 2021 р.
Детальніше про комплекс S 78
 

Новобудова на Перфецького

 


Оголошено про підготовку до будівництва 7-поверхового будинку на 2 під’їзди в Франківському районі з комерційними приміщеннями та підземним паркінгом. Також проектом передбачено експлуатовані тераси.

Забудовник (девелопер): ГалЖитлоБуд

Ціна від: 18750 грн/м2
Планована здача в експлуатацію:  2020, 4 квартал
Детальніше про новобудову на Перфецького

 

Житловий масив "ҐОРҐАНИ" - "гарячий" старт продажу 3 секції

 

 

В понеділок, 11 листопада, стартують продажі в 3 секції житлового комплексу від девелопера «Квітка.Майстерня будинків». Житловий масив «ҐОРҐАНИ» стане окрасою мікрорайону завдяки інноваційному освітлення фасаду – девелопер вирішив відтворити контури гір на фасаді і на території перед будинком. Завдяки цьому створюється відчуття ніби ти серед гір. Вдалі планування квартир, панорамні вікна, місця для візочків у під'їзді, безкоштовний паркінг та необхідна інфраструктура у будинку забезпечать затишок і комфорт.

Станом на зараз ведуться активні будівельні роботи, вже зведено 5 поверхів 1 секції та 2 поверхи 2-ої. Третя секція, продажі квартир в якій відкриваються 11 листопада – на етапі влаштування 1 поверху.

Площі квартир: 1-кімнатні: 33-41 кв.м.; 2-кімнатні: 56-67 кв.м.; 3-кімнатні – 93 кв.м.

Ціна: від 16 200 грн/кв.м.

Також діє знижка 2% (економія до 33 000 грн на вартості квартири)

Планована здача в експлуатацію 3-ої секції – 3 квартал 2021 року

Детальніше про ЖК ҐОРҐАНИ


Читайте також:
11 Листопада, 2019 20:41
666 ... в таких "оселях" втрачена-не передбачена можливість( для господині) шинкувати-квасити капусту , робити усілякі "закрутки" ...та й варити - смажити у кухні-студії навряд чи оті "господині" будуть ... і як тут не заспівати --
"..в церкви смрад и полумрак --
дьяки курят ладан ..
нет , и в церкви всё не так ,
всё не так , как надо.. "...
... забули " Домострой" ,який оті "засуджуючі" ніколи не читали , але активно засуджували ... не казатиму про оті "KKK", дотримуючись яких німкені тримали в своїх оселях ідеальний і недосяжних для нинішніх "клар целкіних" , порядок , бо наразі в Україні це "не в тренді" ... Quo vadis , Україно ?! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!