Що робити львів’янам, якщо у квартирі холодно: 4 кроки

3795 0
У Львові розпочався опалювальний сезон, проте деякі помешкання так і не отримали тепла. Пропонуємо кілька порад, що робити, якщо ваші батареї досі лишаються холодними.
фото: www.telegraf.in.ua

фото: www.telegraf.in.ua

Перш за все мешканці мають знати, що норма температури у помешканні, яке обігрівається системою центрального опалення, 18° C. Аби вирішити проблему з недогрівом у помешканні, потрібно звернутись до комунального підприємства, що обслуговує будинок і правильно оформити звернення.

Читайте також: Як економити в опалювальний сезон: 3 прості поради

Крок 1. Мешканець повинен написати акт-претензію до ЛКП з вимогою надати представника для складання акту. У цій заяві треба зазначити термін, протягом якого має з’явитись представник.

Крок 2. Якщо представник ЛКП не прийшов або ЛКП відмовилось його надавати, споживач має право самостійно скласти акт-претензію, який мають засвідчити своїми підписами двоє мешканців цього будинку. У акті треба вказати перелік осіб, які присутні під час складання акту, місце складання, підписи та координати, а також суть проблеми.

Крок 3. Після складання акту потрібно скерувати копію заяви про виклик представника ЛКП та акт-претензію. До цього слід додати заяву з вимогою перерахувати оплату за тепло. Зробивши ці кроки, принаймні не платитимете за неякісно надані послуги, адже якщо температура у житлових кімнатах нижча, аніж 12° C, оплата за теплопостачання не здійснюється

Крок 4. Якщо й після цього Вашу проблему не вирішено, потрібно звернутись у районну адміністрацію. За консультаціями телефонуйте на «гарячу лінію» Львова за телефоном: 15-80 (стаціонарні телефони) або 032-297-59-11 (з мобільних телефонів).

Читайте також: Де і чому у Львові не ввімкнули опалення. Оновлено

За матеріалами сайту Львівської міської ради

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!