Що робити львів'янам, якщо світла немає понад 9 годин

4463 0
На Львівщині продовжують застосовувати аварійні відключення.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У Львівській області продовжують застосовувати аварійні відключення. Відсутність електроенергії триватиме 8 годин, а її подача – 4 години. У випадку, якщо світла немає понад 9 годин, необхідно повідомити енергетиків.

Джерело: «Львівобленерго» 

Мешканців області попереджають, що можливе збільшення часу відключення орієнтовно на годину. Зокрема, на затримку відключень може впливати повітряна тривога, адже енергетики не можуть перебувати на енергооб’єктах, бо їх може атакувати ворог. Проте якщо електропостачання відсутнє понад 9 годин, необхідно повідомити енергетиків, оскільки може бути пошкодження електромережі.

Читайте також: Козицький розповів, чому графіки планових відключень світла не відповідають дійсності

Мешканці області можуть звернутись на цілодобову гарячу лінію «Львівобленерго» за номерами:

  • 0 800 30 15 68
  • 067 333 15 68
  • 050 460 15 68
  • 093 170 15 68
  • 032 290 75 68

 

Також можна написати у чат-бот «Львівобленерго» в Viber або Telegram за посиланням.

Нагадаємо, що міністр енергетики Герман Галущенко повідомив, що ситуація з електропостачанням покращується з кожним днем. Після того, як повністю стабілізують енергомережу, знову зустосовуватимуть планові відключення світла.

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!