Що робити пасажирам, які травмувалися у львівській маршрутці. Інструкція

4110 0
24 квітня 8-річний хлопець зламав руку в переповненій маршрутці.
фото: portal.lviv.uа

фото: portal.lviv.uа

У вівторок, 24 квітня, 8-річний Марко Вихопень зламав кисть руки в переповненій львівській маршрутці №50, коли водій різко загальмував і відчинив двері на ходу. Про це на своїй сторінці у Facebook, повідомив батько хлопця Андрій Вихопень.

«Мій син тримався за поперечину, і в мить гальмування та відкриття дверей пасажири затисли його руку між трубою та дверми», – пише він.

Чоловік подав скаргу на водія через ЦНАП. Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv в. о. начальника управління транспорту Олег Партика, поки що до них така скарга не надходила.

Читайте також: Перевізники у Львові хочуть підвищити вартість проїзду до 7 гривень

«Як буде звернення – будемо розбиратися. Проте, я думаю, що це питання суду», – говорить він.

Речниця Головного управління національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська в коментарі Tvoemisto.tv повідомила, що в подібних випадках львів’янам слід відразу звертатися із заявою в поліцію. Також необхідно взяти контакти кількох осіб, які в подальшому зможуть виступити свідками. Крім того, потрібно запам’ятати номер маршруту, маршрутки, зупинки, на якій трапився інцидент, та час події, щоб було можливо встановити особу водія.

Якщо потерпілий через травми не може відразу звернутися в поліцію, він має повідомити про обставини інциденту лікаря. І тоді лікар передасть ці дані поліції.

Анна Журба


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!