Як львів'янам домогтиcь ремонту дороги чи хідника. 3 кроки

2232 0
Цього року для кожного району у місті Львові запланували виділити по 8 млн грн. на ремонти дворів, внутрішньоквартальних доріг, тротуарів та доріг. Проте, на яких саме дорогах та тротуарах планують проводити ремонти, наразі не визначено. Як громадськість міста може вплинути на рішення про те, на яких саме вулицях проводити ремонт, у коментарі tvoemisto.tv сказав голова постійної депутатської комісії з фінансів та планування бюджету Яромир Самагальський.
фото: komun.te.ua

фото: komun.te.ua

«Найперше що потрібно зробити - об’єднуватися. Якщо хтось прийде і скаже: «Я хочу щоб мені зробили» - навряд чи це дасть результати», - каже Яромир Самагальський. Інша справа, якщо громада об’єднається, якщо люди зберуть підписи, звернуться в районну адміністрацію чи прийдуть до міськради з проханням, щоби саме цю вулицю включили в перелік об’єктів, які потрібно відремонтувати.  За словами депутата, домагаються змін саме ті люди, які є активними та небайдужими.

На сьогоднішній день списки робіт, які мають бути виконані у кожному районі ще не завершені (йдеться про 8 млн грн. на ремонт хідників, доріг та двориків). За словами депутата,  районні адміністрації сьогодні мають лише частково складені переліки таких об’єктів. Приблизно протягом тижня ці списки мають бути завершені і подані на затвердження у профільні комісії до міської ради.

Нагадаємо, вчора у Львові відбулися громадські слухання щодо бюджету розвитку міста Львова на 2015 рік


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!