Що робити з приватними авто у Львові та як пройшов рік роботи міськради. Головне

1119 0
Коротко про головні новини за минулу добу.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Міністерство охорони здоров’я винесло Проєкт Закону України про регулювання обігу медичного канабісу на громадське обговорення.

Читайте також: Які країни відкриті для вакцинованих проти коронавірусу українців

Замість ресторану «Шекспір», що нещодавно закрили у Львові на вулиці Любінській, планують звести будівлю з офісними приміщеннями, готелем та рестораном. 

Tvoemisto.tv з’ясувало, якими сьогодні є проблеми з паркуванням у Львові та як з ними пропонують боротися чиновники і мешканці міста.

Читайте також: На Львівщині від поліомієліту вакциновано лише 51% дітей 

На вулиці Стрийській у Львові, неподалік автовокзалу, планують збудувати чотириповерховий торговельний центр.

Львів поступився бельгійському Генту за звання Молодіжної столиці Європи. Фінал змагань відбувся у Брюсселі вчора, 18 листопада. 

Читайте також: Як знайти сімейного лікаря на Львівщині. Інструкція

Галицький районний суд, що на вулиці Чоловського, обрав запобіжний захід для Остапа Стахіва. Активіста взяли під варту терміном на 60 діб з можливістю внесення застави у майже мільйон гривень.

Читайте також: У Львові знімають риштування зі знакової будівлі, яку проєктував Левинський 

Політичний аналітик Олексій Роговик каже, що меру пощастило, бо депутати в раді поводяться не як політики, а як бізнесмени. Якими були досягнення ради і ключові рішення? Пропонуємо поглянути на перший рік роботи ради з трьох ракурсів: журналістського, експертного і депутатського.

Львівська міська рада скерує припис про демонтаж технічних елементів з вікон, на фасаді історичної будівлі на проспекті Свободи, 11. На вікнах пам’ятки розміщена реклама казино. 

Гарного Дня! 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!