Політична реклама

Що робитиме львівська міліція на День перемоги

1637 0
Завтра, 9 травня, у День перемоги міліціонери Львова обіцяють зробити все можливе, щоб уникнути провокацій. Відтак, запевняють, що завтра на роботі буде практично весь особовий склад міліції Львівщини.

Про це 8 травня на прес-конференції повідомив начальник штабу міліції Львівщини Юрій Гладун, пише Zik. За його словами, у зв’язку з травневими святами у Львові вже більше тижня щоденно охороняти порядок виходить понад 60% складу міліції, а на в’їзді до міста створені окремі пости.

Натомість на Пагорбі Слави, біля так званого Марсового поля і біля Монументу Слави на вулиці Стрийській, куди завтра обіцяють «індивідуально» приходити комуністи, чергуватимуть 1400 міліціонерів. Про це повідомив Ігор Гнилюх, начальник сектору забезпечення масових заходів ГУ МВСУ у Львівській області, інформує Експрес. За його словами, окрім співробітників міліції, в резерві стоятимуть курсанти Львівського держуніверситету внутрішніх справ.

Вже вчора ввечері міліціонери посилено чергували біля Пагорбу Слави.

Також сьогодні міліціонери проведуть останню нарада за участю начальників райвідділів, на якій визначать як діяти у випадку провокацій. Якщо хтось захоче розгорнути червоний прапор, правоохоронці реагуватимуть «відповідно до оперативної обстановки».

Інформації про прибуття до міста провокаторів у міліціонерів наразі немає.

До слова, міська та обласна влада проводитимуть всі урочистості до Дня перемоги сьогодні.

У свою чергу Львівська міськрада подала позов до Львівського окружного адміністративного суду про заборону будь-яких масових заходів у місті 9 травня.

Разом із тим, судова заборона не стосується заходів Генконсульства Росії, запланованих на 9 травня.

Відтак, львів’ян просять утриматися завтра від участі і масових заходах та не робити скупчення людей під час покладання квітів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!