Будівництво індустріального парку у Рясному планують розпочати в червні

7680 0
Як розповіли Tvoemisto.tv в управлінні інвестицій та проектів департаменту економічного розвитку Львівської міської ради, індустріальний парк у Рясному таки будуватимуть.
ілюстрація: www.youtube.com

ілюстрація: www.youtube.com

Після заяв прокуратури, будівництво першого в Україні індустріального парку на території промислової зони «Рясне-2» (вул. Шевченка) у Львові не відмінили. Про це  Tvoemisto.tv розповіла Ольга Сивак, начальниця управління інвестицій та проектів департаменту економічного розвитку ЛМР.

Раніше повідомляли, що реакція інвестора може бути непередбачуваною, в ЛМР побоювались, що він закриє проект через обшуки та негативний резонанс.

За словами Ольги Сивак, Інвестору передали повідомлення про ситуацію, і він був стурбований заявами генерального прокурора. Та пізніше він отримав лист від прокуратури, в якому йдеться, що до інвестора немає жодних претензій.

«У нас є лист від Генеральної прокуратури про те, що в них немає ніяких застережень щодо інвестора. Тому він хоче реалізувати свої плани. Наразі потрібно отримати будівельні дозволи, і тоді сподіваємось розпочати будівництво на початку червня», - розповіла Ольга Сивак.

Читайте також: Яким буде індустріальний парк у Львові. Відео

Нагадаємо, 15-го листопада представники Генпрокуратури України та оперативники Національної поліції шукали у міськраді оригінали документів, на підставі яких чиновники уклали договір купівлі-продажу ділянки, що нібито завдав державі збитків в особливо великих розмірах. Йдеться про продаж земельної ділянки під індустріальний парк на території промислової зони «Рясне-2» (вул. Шевченка) за 52 мільйони гривень. Обшуки проводили в управлінні інвестицій Львівської міської ради.

Опублікувала Олеся Шеремета

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!