На правах реклами

Що таке громадські ради у Львові і як туди потрапити? Відео

2584 0
Віднедавна львів’яни можуть долучитися до управління містом, не будучи депутатом або чиновником. 31 березня Львівська міська рада затвердила положення про Громадську раду при управліннях. Такі ради почнуть формувати вже з дня на день.
Фото: vsitury.com.ua

Фото: vsitury.com.ua

Важливими кроками залучення громади до прийняття важливих рішень в місті стали електронні петиції. Проте, у місті зараз активно працюють і над іншими механізмами залучення громади до управління містом.

Тестову форму заяви на членство у громадській раді Львівська міська рада розмістила також на своєму сайті: http://city-adm.lviv.ua/lmr/office-membership

Для того, щоб увійти до громадської ради, охочі львів’яни мають звернутися з листом до керівника управління, при якому вони хочуть створити таку раду чи увійти до тієї, яка якраз формується.  Активісти Української Галицької Партії закликають громадські організації активніше долучатися до громадських рад, адже це допоможе активним львів'янам впливати на прийняття важливих рішень в місті. Детальніше дивіть у відео:


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!