Що таке «міжсекторне партнерство» і як воно впливає на бізнес і громади. Тренінг з фахівцями

1797 0
Експерти наведуть кращі приклади та історії успіхів партнерств, які вони допомагали створювати.
Photo by Windows on Unsplash

Photo by Windows on Unsplash

У Львові 21 і 23 грудня відбудеться онлайн-тренінг «Міжсекторне партнество», на якому експерти розкажуть, як сформувати надійні партнерські платформи для того, щоб отримувати успішні результати та як налагодити ефективне партнерство в громадах.

Читайте також: Як втілювати цифрові ідеї. У Львові відбувся воркшоп напрацювань проєктів розвитку громад

«Міжсекторне партнерство дозволяє досягти максимального ефекту від об'єднання зусиль і ресурсів усіх партнерів. Традиційно міжсекторне партнество визначають як взаємовигідну продуктивну спрівпрацю представників влади, бізнесу, територіальних громад або ж громадських організацій», – розповіла експертка Інституту регіонального розвитку Уляна Терлецька. 

За її словами, оскільки у кожного із секторів своя специфіка і місце у суспільстві, тому важливою є їхня взаємодія, щоб підсилити ефект і отримати успішний результат у втіленні ідей та рішень.

Захід проводять у межах проєкту «Dawaj Zminy», який реалізовує Global Project Partners e.V. спільно з Інститутом Регіонального розвитку за фінансової підтримки Федерального Міністерства Закордонних Справ Німеччини. 

Зареєструватися на онлайн-тренінг учасники можуть за посиланням

Читайте також: Фестиваль цифрових кейсів. У Львові говоритимуть про те, як успішно розвиватися із технологіями

Нагадаємо, що у Львові 9, 10 та 11 грудня відбудеться онлайн-фестиваль «Цифрова трансформація: молодь за краще майбутнє». На ньому говоритимуть про використання цифрових технологій для успішного розвитку підприємництва. Учасники зможуть почерпнути для себе цікаві кейси львівських стартапів.

Партнерська публікація

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!