Що цікавого можна буде побачити на завершенні «Французької весни». Відео

1234 0
Французькі гастрономія, література, кіно, музика занурять у чарівну атмосферу.
Photo by Vitor Pinto on Unsplash

Photo by Vitor Pinto on Unsplash

У Львові 3 та 4 липня відбудеться завершення Французької весни 2021. Гостями свята стануть Ірена Карпа, Оксана Муха, Павло Табаков, Давід і Стефан Фоенкіноси, Луї-Сіріль Требюше, Поль Ґоґлер та інші. Про це повідомляють організатори.

Програма

3 липня, субота

11:00 – перегляд французького фільму «У ліжку з Вікторією», обраного Іреною Карпою;

15:00 – іронічний стендап письменниці Ірени Карпи «Як бути Парижанкою, якщо ти народилася в Черкасах»;

17:00 – джазовий концерт Луї-Сіріля Требюше та гурту «Сон сови»;

4 липня, неділя

15:00 – зустріч з Давідом Фоенкіносом і презентація його роману «До краси»;

17:00 – світовий допрем’єрний показ фільму Стефана і Давіда Фоенкіносів «Фантазми» (у ролях: Моніка Белуччі, Карін Віяр, Кароль Буке);

20:00 – концерт французької пісні за участі Оксани Мухи, Павла Табакова, Аніса, Назара Савка та ін.;

22:30 – кіноконцерт: французький аванґард. Музика Антона Байбакова.

Дні Франції відбудуться в ENNIO Event Square на Джерельній, 22. Вхідний квиток дає право відвідати усі 7 заходів фестивалю. Придбати його можна за посиланням.

Читйате також: Місто, де можна розвивати мистецькі ідеї. Ніколя Фасіно про «Французьку весну» у Львові

Нагадаємо, в Україні проходить щорічний фестиваль французької культури «Французька весна 2021». Минулого року його довелося скасувати через пандемію коронавірусу. Цьогоріч організатори хочуть, аби більше людей могли ознайомитися з мистецькими творами, послухати французьку музику та подивитися допрем’єрні покази культових французьких стрічок.

Додамо, що Tvoemisto. tv поспілкуватися з організатором фестивалю «Французька весна», директором «Альянс франсез» Ніколя Фасіно, аби дізнатися, яким чином обирають учасників, чим Львів унікальніший, ніж інші міста та наскільки змінилось ставлення українців до французької культури.

Відео Дар'ї Кучер

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!