Що у Львові належить росіянам. 7 брендів

14520 0
Більше півтора роки минуло, відколи російським товарам в Україні оголосили бойкот. Проте багато магазинів одягу та взуття, що належать громадянам Російської Федерації, досі функціонують у Львові. Пропонуємо їх перелік.
фото: zaxid.net, grim.in.ua

фото: zaxid.net, grim.in.ua

Oodji / OGGI

Названий на італійський манер бренд походить із Санкт-Петербурга, а управляє мережею магазинів одягу для дорослих та дітей російська компанія «Август». Попри те, що торгова марка потрапила до списку бойкотованих товарів, у Львові не лише не закрили жоден із магазинів Oodji, а й відкриють наприкінці вересня ще один – у ТРЦ «Форум Львів».

O’Stin

Єдиний магазин російської марки одягу в стилі casual, власником якої є компанія «Спортмастер», відкрили у Львові в 2010-му разом із ТРЦ King Cross Leopolis. Магазин і досі працює, попри кризу та бойкот. Імовірно, причина такої стабільності – порівняно невисокі ціни.

ЦентрОбувь

Три роки тому – у серпні 2012-го – «ЦентрОбувь» відкрила у Львові одразу два магазини. Відтоді їхня кількість збільшилась до п’яти, останній відкрили у сихівському ВАМі торік. Мережа приваблює покупців доступними цінами, адже торгує переважно взуттям із шкірзамінника.

Centro

«Дочка» компанії «ЦентрОбувь» представлена у Львові лише одним магазином – у ТРЦ King Cross Leopolis. Якщо «ЦентрОбувь» розрахована на сімейні покупки, то магазини Centro орієнтовані на молодь, але знаходяться у тій самій ціновій категорії.

Respect

Ще одна взуттєва компанія з Росії з 14-річною історією. Своє російське походження в Україні особливо не афішує. У вересні відкриється ще один магазин Respect у Львові – у ТРЦ «Форум».

Chester

Мабуть, єдина російська мережа, яка після бойкоту закрила один зі своїх магазинів у Львові – у King Cross Leopolis. Тим часом магазин Chester і далі працює в центрі міста, і, схоже, тікати звідти наразі не планує.

Kira Plastinina

Мережа одягу для молодих жінок, що належить доньці російського бізнесмена Сергія Пластініна. Як зазначив у коментарі виданню Retail Community директор роздрібної мережі ТОВ «Кіра Пластініна Україна» Іван Пилюгаєв, обсяг продажів у мережі в гривневому еквіваленті виріс, але в одиницях скоротився. «На роздрібному ринку України працює чимало російських компаній, і якщо не робити на цьому акцент та привід для «поговорити» – то й проблеми не буде існувати», – прокоментував він ситуацію з бойкотом російських торгових мереж виданню.

Джерело: zakupy.lviv.ua

Опублікувала Наталія Середюк

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!