Що українці найчастіше шукають в інтернеті. Результати дослідження

3288 1
«Новини Донецька», «50 відтінків сірого» і «Жанна Фріске» стали найпопулярнішими запитами українських користувачів в рейтингу запитів Zeitgeist компанії Google за 2015 рік.
Фото: polradio.pl

Фото: polradio.pl

Про це на прес-конференції повідомив генеральний директор представництва Google в Україні Дмитро Шоломко, повідомляють Українські Новини.

У топ-5 популярних запитів також увійшли «Кузьма Скрябін» і «Руська весна».

У топ-3 персон, якими цікавилися українці в 2015, увійшли загиблі Фріске, Скрябін та Олесь Бузина.

У топ фільмів і серіалів – «50 відтінків сірого», «Левіафан» і «Холостяк».

Також українці шукали «що таке військовий стан» і «чому не можна фотографувати сплячих».

У січні українці залишили найбільше запитів про фільм «Левіафан», у лютому – про смерть Кузьми Скрябіна, у березні - про шоу «Холостяк 5», у квітні – про смерть Олеся Бузини, у травні українців цікавило «Євробачення», а в червні - знову про смерть Жанни Фріске.

У липні українці залишили найбільше запитів про ресурс «вступ інфо», у серпні – «Клан ювелірів», у вересні - 5 сезон серіалу «Кухня», у жовтні – фільм «Монстри на канікулах 2», в листопаді на українців цікавив серіал «Слуга народу», а в грудні (станом на середину місяця) лідирував запит «Бокс Усик».

За 2014 рік найпопулярнішими запитами українських користувачів в рейтингу запитів Zeitgeist компанії Google стали серіал «Фізрук», «Громадське ТБ» і «5 канал».

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
22 Грудня, 2015 10:47
Ірина Хм. цікава-цікаво... :)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!