Як можна зменшити витрати у компанії. Відео

2043 0
Чому потрібно говорити з керівником мовою цифр? Які речі та дії формують у компанії перевитрати і як це можна виправити? Відповіді на ці питання і про те, чому важлива правильна комунікація між керівниками та працівниками, розповів бізнес-консультант Андрій Рождественський під час семінару на тему «Управління персоналом у період турбулентності», організованому юридичною компанією «Ейч. Ді. Партнерз».
фото: lvbs.com.ua, serviceinnovation2014.dk, imolod.com.ua

фото: lvbs.com.ua, serviceinnovation2014.dk, imolod.com.ua

Про соціо-економічний менеджмент в Україні поки що відомо мало. Та для компаній, які хочуть ефективно розвиватися, основні ідеї такого підходу в організації роботи є потрібними та важливими.

Усі люди заслуговують на повагу. Однією з ключових ідей соціо-економічного підходу в менеджменті, за словами бізнес-консультанта Андрія Рождественського, сьогодні є концепція того, що всі люди заслуговують на повагу.

На жаль, багато організацій мають слабку ланку управління, що призводить до прихованих витрат, і традиційний бухгалтерський облік не здатний виявити до 40% прихованих витрат підприємства.

Але для будь-якої компанії важливим є внутрішні комунікації. Якщо ви хочете, щоб директор вас зрозумів, розмовляйте з ним мовою цифр для ефективної роботи.

Насправді, більшість працівників хочуть, щоб компанія досягала результатів. Тому достатньо зробити для них гідні умови праці, і тоді не потрібно буде думати про різні способи заохочення до праці, додаткові тренінги тощо.

У розробці стратегії компанії важливо зрозуміти, що головне – це людський потенціал, а не людський ресурс. Йдеться про те, що сьогодні у Європі, вже є розуміння того, що відноситися до працівників потрібно не як до ресурсу, а як до партнерів, які допомагають компанії заробити кошти.  

Отож, за словами Андрія Рожденственського, речі, які формують колосальні перевитрати – це неефективні комунікації, стиль менеджменту (лідерство) та організація роботи. Тому потрібно враховувати всі деталі під час формування основної стратегії компанії та організації її роботи.

 

Довідка: Андрій Рождественський – бізнес-консультант, бізнес-тренер, психолог. У бізнесі вже понад 10 років, у створенні та керуванні командою – понад  5 років. Займається також відбудовою бізнес-процесів у компанії.  Серед проектів та клієнтів: АТ «Ощадбанк», БТА банк, Компас-Вояж, Холдінг АПСОТ, рекламне агентство газети «Дзеркало тижня», державні силові структури, Південькомбанк, MERX.

Підготувала Оксана Матійків


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!