Жіноча Ділова Палата України відсвяткувала свою першу річницю роботи

2363 0
Сьогодні Палата презентує своє перше ділове жіноче видання «Атена».
Фото: Жіноча ділова Палата

Фото: Жіноча ділова Палата

Жіноча Ділова Палата України відсвяткувала свою першу річницю роботи. Рік, зі слів президентки Жіночої Ділової Палати Наталії Карпенчук-Конопацької, був дуже конструктивним, адже вдалося втілити велику кількість подій. Зараз у Палаті вже є 200 жінок.

«25 серпня Жіночій Діловій Палаті виповнився рік. За цей час ми зробили чимало – провели 6 великих бізнес-форумів, заснували 9 галузевих і профільних комітетів (серед яких освітній комітет, комітети з розвитку, охорони здоров’я, готельно-ресторанної галузі, соціальної відповідальності бізнесу). Також Жіноча Ділова Палата організувала 20 бізнес-сніданків, реалізувала понад 10 великих соціальних та благодійних проєктів, а також підписала Меморандум між найвпливовішими жіночими організаціями України», – розповіла Tvoemisto.tv Наталія Карпенчук-Конопацька.

Один з найбільших форумів, який вдалося провести Жіночій Діловій палаті, – Міжнародна жіноча бізнес-асамблея, яка зібрала жінок не лише з України, а й Європи.

У липні вони із Львівською ОДА підписали Меморандум про співпрацю, яка спрямована на підтримку участі жінок-підприємниць Львівщини у роботі колективних дискусій, індивідуальних консультацій, тренінгів, бізнес-сніданків, ділових жіночих форумів, бізнес-асамблей, виставок.

Не припиняла свою діяльність Палата навіть в час карантину. Жінки брали участі в онлайн-тренінгах, навчальних програмах, на яких спілкувалися про кейси та підходи до бізнесу.

Сьогодні, о 18.00 на терасі Євроготелю, Жіноча Ділова палата презентує своє перше ділове жіноче видання «Атена», яка стане додатком до журналу «Зовнішньоекономічний кур’єр», який випускає Львівська торгова-промислова палата.

Зі слів Наталії Карпенчук-Конопацької, це буде журнал для жінок та їхній бізнес, а ще подаватимуться історії успіху, грантові та безкоштовні навчальні програми. Журнал виходитиме раз у 2 місяці.

Серед інших найближчих планів – провести у середині жовтня економічний жіночий форум. Для жінок в бізнесі така подія відбудеться вперше.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!