Що відбулося у Митрополичих садах у Львові та чому партія «Голос» дала тріщину. Головне

1269 0
Усе, на що ви могли не звернути увагу або проспати.
Фото з Інтернету

Фото з Інтернету

22 червня, в УГКЦ заявили, що в Митрополичих садах відбулося рейдерське захоплення території. Натомість у Львівській обласній адміністрації стверджують, що там проводили планове навчання, про яке проінформували курію 18 червня. Начальник управління Держспецзв’язку Сергій Жук також стверджує, що всі заходи планували заздалегідь, згідно з  затвердженим планом керівництва адміністрації управління. 

Читайте також: Завтра у Львові відкриють проспект святого Папи Івана Павла ІІ

На проспекті Червоної калини планують облаштувати смуги громадського транспорту у дві сторони. А на перехресті вулиць Горбачевського – Котляревського планують нанести розмітку-вафельницю.

Під час реконструкції вулиці Бандери у Львові підрядна організація пошкодила дерева, які не підлягали ані зрізці, ані заміні. 

Від учора, 23 червня, польська сторона відновила пропускні операції на автомобільних пунктах пропуску «Зосин – Устилуг», «Долгобичув – Угринів» та «Кросценко – Смільниця». Також відновив роботу й міжнародний автомобільний (крім автобусів) пункт пропуску «Дзвінкове – Лонья».

Читайте також: Львів’ян в суботу запрошують у веломандрівку «В гості до ведмедів»

У партії «Голос» стався розкол. Затяжний внутрішній конфлікт призвів врешті до публічного демаршу частини народних депутатів, яка звинуватила керівництво в узурпації влади. Чому партія, в яку повірили понад 5% виборців дала тріщину, в чому причина міжусобиць та чи є майбутнє у цієї політсили, в інтерв'ю Тvoemisto.tv розповів народний депутат від партії «Голос» Ярослав Рущишин.

Фонд Держмайна України планує виставити на приватизацію «Науково-дослідний інститут приймальних електронно-променевих трубок «Еротрон», що на вулиці Антоновича,90 у Львові. Коли об’єкт з’явиться в системі електронних закупівель Рrozorro.sale невідомо, це може затягтись на кілька місяців.

Гарного Вам дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!