Що відомо про двох пацієнтів, які вночі померли через ускладнення від коронавірусу

61745 0
Обоє пацієнтів мали двосторонню пневмонію і супутні захворювання. І були переведені в обласну інфекційну лікарню з інших медзакладів.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

На Львівщині сьогодні вночі померли двоє пацієнтів, у яких було зафіксовано коронавірусну інфекцію. Про це повідомив в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації Андрій Васько.

Читайте також: На Львівщині у 245 людей – коронавірус. Ще двоє осіб померли

Помер чоловік 1939 року народження. Позитивний тест, який підтвердив у пацієнта коронавірус, отримали 15 квітня. Чоловік був госпіталізований до 8-ї міської клінічної лікарні міста Львова із двобічною пневмонією. Опісля отримання позитивного результату на коронавірус, його перевели до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні. У пацієнта були супутні захворювання, зокрема ішемічна хвороба серця.

Читайте також: Медзаклади, де лікують хворих на Covid-19, отримають 15,8 мільярдів гривень

Також померла жінка 1960 року народження. Позитивний тест, який підтвердив у пацієнтки коронавірус, отримали 5 квітня. Жінка була госпіталізована до Центру легеневого здоров'я з двобічною пневмонією. Опісля отримання позитивного результату на коронавірус, її перевели до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні. У пацієнтки були супутні захворювання, зокрема гіпотирез та ожиріння.

Нагадаємо, що львівські медики 8-ї лікарні поселились на обсервацію у Патріарший дім.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!