Що ви знаєте про гроші? Інтерактивний тест

4001 1
Дайте правильну відповідь на всі питання та отримайте в подарунок книгу «Світ грошей».

Фінансова грамотність – це ті знання, які необхідні людям у будь-якому віці чи статусі. Із книги «Світ грошей» від KredoBank можна отримати ключові поради щодо фінансової дисципліни, а також дізнатися цікаві факти про гроші. Tvoemisto.tv пропонує познайомитися з кількома такими фактами, а також пройти тест, щоб отримати в подарунок примірник книги. Тест скерований на дорослих, котрі прагнуть зрозуміти світ фінансів.

Щоб отримати книгу «Світ грошей», варто відповісти правильно на всі запитання, зробити скриншот результату тесту та надіслати його разом зі своїми контактами (номер мобільного та електронна адреса) у редакцію «Твоє місто» на електронну пошту: tvoemisto.tv@gmail.com. Подарунки отримають 10 переможців, яких оберуть 24 червня через ресурс random.org. 

 

 

Партнерська публікація


Читайте також:
11 Червня, 2019 13:35
666 ... перелік оцих "питань" складав конкретний ікспердуй (ікспердуйка) ... бо тільки ця категорія несе пеерсічним таке "знання" , що самий БЕЗПЕЧНИЙ ( .. "найменш ризикований"..) спосіб отримання отого "пасивного доходу" -- ДЕПОЗИТ ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!