Що задекларував міський голова Львова Андрій Садовий за 2018 рік

6170 0
Він і надалі не має нерухомості та автомобілів, на відміну від дружини Катерини Кіт-Садової.
фото: Надя Марченко

фото: Надя Марченко

Міський голова Львова Андрій Садовий подав декларацію про доходи за 2018 рік. Він вказав, що торік заробив 691 тисячу 479 гривень – це зарплата міського голови.

Також Андрій Садовий вказав, що немає ані нерухомості, ані землі, ані автомобілів. Натомість дружина міського голови Львова Катерина Кіт-Садова володіє житлом загальною площею 660,4 кв. м, 702 кв. м землі під ним і ще двома земельними ділянками загальною площею 344 кв. м. У її власності і дві машини – Mersedes Benz Viano 2012 року випуску і Skoda Kodiaq Style 2017 року, вартість яких становить понад 1,5 млн грн.

Читайте також: Садовий вважає, що Зеленський може отримати підтримку та розуміння у Львові

Окрім того, Катерина Кіт-Садова заробляє значно більше за свого чоловіка – її зарплата у 2018 році у ТРК «Люкс» становила 5 млн 26 тисяч 986 грн. Також вона отримала 60 тис. грн за роботу в радіокомпанії «Люкс» за сумісництвом та 13 тис. грн від продажу цінних паперів, корпоративних прав та у якості відсотків. Окрім того, дружина міського голови Львова отримала 750 тис. грн безвідсоткової поворотної допомоги у радіокомпанії «Люкс».

Андрій Садовий зазначив у декларації за 2018 рік, що не зберігає готівки та не має вкладів у банках. Натомість його рідні на рахунках в Приватбанку та в «Укрсиббанку» зберігають 57 тис. грн та володіють цінними паперами вартістю 170 тис. грн. Окрім того, Катерина Кіт-Садова задекларувала 150 тис. грн і 10 тис. доларів готівки. Дружина міського голови Львова завжди мала більші статки.

Читайте також: Андрій Садовий: Львів отримає той, хто матиме потенцію керувати

Натомість Андрій Садовий задекларував торгову марку «Самопоміч» та зазначив, що є членом ГО «Інститут просвіти».

Нагадаємо, міський голова Львова Андрій Садовий був одним з кандидатів на посаду президента України. Проте згодом він заявив, що знімає свою кандидатуру з перегонів і підтримуватиме Анатолія Гриценка, голову «Громадянської позиції». Також Андрій Садовий заявив, що більше не висуватиметься на посаду міського голови Львова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!