Що задекларував за 2015 рік начальник поліції Львова Антон Пузиревський

3816 0
30 жовтня завершився термін подання електронних декларацій за 2015 рік у НАПК (Національне агентство з питань запобігання корупції). Tvoemisto.tv аналізуватиме декларації львів'ян та вихідців зі Львова, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.
Фото: lvivpost.net

Фото: lvivpost.net

Антон Пузиревський, начальник Управління патрульної поліції у місті Львові, задекларував за 2015 рік 2 квартири у Червонограді, одну з яких придбав у минулому році, а другою володіє у співвласності з Оленою Романків – особою, з якою спільно проживає, але не перебуває в шлюбних стосунках.

Очільник поліції Львова отримав у 2015 році 52 854 грн зарплати за основним місцем роботи, 13 536 грн від підприємницької діяльності, 5 375 грн соціальної допомоги. Також Антон Пузиревський є власником вантажного автомобіля Mercedes-Benz 2006 року. Олена Романків задекларувала лише допомогу на дитину – 17 820 грн та аліменти – 8 830 грн.  

У розділі грошових активів Антон Пузиревський не вказав ні готівку, ні кошти на банківських рахунках. Зазначимо, що наявні грошові активи не підлягають декларуванню, якщо їх сукупна вартість не перевищує 50 мінімальних заробітних плат, встановлених на 1 січня звітного року.

Нагадаємо, Уляна Супрун, в.о. міністра охорони здоров'я України, разом із чоловіком вказала у декларації внески до «UBS Financial Services Inc.» – 3 мільйони 873 тисячі 634 доларів, які в сумі у 2015 році принесли їм 187 172 гривень відсотків і 166 гривень дивідендами.

Додамо, що Депутат Верховної Ради, голова парламентського комітету у закордонних справах Ганна Гопко задекларувала 8 квартир, якими володіє разом з чоловіком. Серед них: 5 – у Львові, 3 – у Києві. 

Опублікувала Людмила Рубцова

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!