Що задекларував чиновник ЛМР Юрій Голець, якого підозрюють у хабарництві

6236 0
Tvoemisto.tv аналізує декларації львів'ян та вихідців зі Львова, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.
фото: galinfo.com.uа

фото: galinfo.com.uа

Юрій Голець, начальник управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, вказав у декларації за 2015 рік загальну суму доходу – 99 333,91 грн, з них заробітна плата –  87 397,25 грн, дивіденди –  529,79 грн, матеріальна допомога – 11 406,87 грн.

Також Юрій Голець поклав у 2015 році кошти на банківський рахунок – 3 120 грн.

Крім того, чиновник задекларував земельну ділянку у Хмельницькій області площею 30 056 кв.м. та львівську квартиру. Транспортні засоби він не зазначив.

Читайте також: Що задекларував за 2015 рік головний податківець Львівщини Ігор Кондро?

Зауважимо, що декларацію Юрія Гольця у Єдиному державному реєстрі декларацій від НАЗК знайти не вдалося. Натомість, вона була опублікована на сайті Львівської міської ради.

Нагадаємо, учора, 17-го листопада Військовою прокуратурою Західного регіону України було задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди начальником управління житлового господарства Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Юрієм Гольцем. Про це повідомив військовий прокурор Західного регіону України Олег Сенюк.

Додамо, що Юрія Гольця затримали в центрі Львова під час отримання чергової частини хабара у розмірі 80 тис грн. Гроші виявили та вилучили під час огляду місця події. Міський голова Андрій Садовий розпорядився відсторонити його від виконання посадових обов’язків.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!