Що зараз відбувається на Грибовицькому сміттєзвалищі. Фото, відео

4662 0
На Грибовицькому сміттєзвалищі продовжують шукати зниклих осіб: рятувальників ДСНС та працівника ЛКП «Збиранка», із яким не можуть вийти на зв’язок. Пропонуємо найактуальніші фото та відео з місця подій.
Фото: facebook-сторінка Галини Янко

Фото: facebook-сторінка Галини Янко

 

Читайте також: Грибовицьке сміттєзвалище закрите. Чи вивозять сміття зі Львова?

Як повідомив Tvoemisto.tv речник ГУ ДСНС України у Львівській області Віталій Туровцев, факт того, що під завалами опинився працівник ЛКП поки що не підтверджений. «Ми продовжуємо шукати трьох наших товаришів-рятувальників. З’явилася інформація, що певний час не виходив на зв’язок один із працівників ЛКП «Збиранка», що родичі не можуть до нього додзвонитися. Однак, поки що нема підтвердження факту, що він був безпосередньо тут на місці», – зазначив Віталій Туровцев.

Нагадаємо, 30 травня, приблизно о 15:30 на сміттєзвалищі в Грибовичах, що біля Львова, стався зсув сміття. Під завалами опинилися рятувальники. Пошуки тривають.

Фото: facebook-сторінка Галини Янко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!