Що зміниться після відкриття ринку землі для аграріїв розповість Зеновій Бермес. Де подивитись

1302 0
Під час інтерв’ю можна буде поставити тематичні питання, які найбільш хвилюють.

Tvoemisto.tv сьогодні, 15 жовтня, запрошує львів'ян на відкрите інтерв’ю із бізнес-омбудсменом Львівської області Зеновієм Бермесом.

Нещодавно у Верховну Раду внесли Проект Закону №2178 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення». Тисячі аграріїв неодноразово виходили на мітинги проти ініційованої Урядом земельної реформи.

Під час зустрічі присутні дізнаються:

  • що зміниться, якщо уряд затвердить новий законопроєкт;
  • як це вплине на українських аграріїв;
  • що загрожує ринку, якщо землі продаватимуть іноземцям;
  • як покращити теперішній стан справ на ринку землі;

Коли: 15 жовтня, 16:00

Де: студія Tvoemisto.tv (вул. Винниченка, 20а)

Окрім цього, зможете поставити запитання, які найбільше вас хвилюють. Переглянути ефір можна буде на фейсбук-сторінці Tvoemisto.tv.

Довідка

Бізнес-омбудсмен — посадова особа, що займається захистом інтересів бізнесу перед органами публічної влади як всередині країни, так і за її межами. Бізнес-омбудсмен виступає медіатором між державою та бізнес-середовищем у вирішенні конфліктів.

Зустріч відбудеться за підтримки проєкту USAID «Медійна програма в Україні», яка виконується міжнародною організацією Internews.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!