Політична реклама

Щоб довше жити, потрібно менше їсти - вчені

1513 0
Радикальний спосіб боротьби зі старінням винайшли американські учені. Вони пропонують зменшити раціон як мінімум удвічі й отримати бонус — незайвих 20 років життя.

Щоб жити довше, тобто потрібно не просто менше, а набагато менше. При цьому з віком раціон повинен ставати все більш аскетичним.

Строгу дієту заокеанські вчені спочатку випробували на комахах і гризунах. Їх організми максимально наближені до людського. Голодом мучили дорослу мошкару.

В Україні пішли ще далі. Обмежили раціон личинок — аналог людських немовлят. Результати красномовні: набагато довше живуть ті комахи, які їдять уп'ятеро менше.

Людина без їжі не зможе, переконує дієтолог Оксана Скіталінская. Але констатує: в українців дійсно існує інша крайність — переїдання.

Джерело: vkurse.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!